top of page

Mijn persoonlijke gegevens

Edward Rogiers

1 okt. 2022

GDPR

Jouw persoonsgegevens en verzekeringsgegevens zijn consulteerbaar bij Groep Willems - Verselder alsook bij FABU Verzekeringen. Je kan deze eenvoudig opvragen, stuur een e-mail te sturen naar, met een kopij van je identiteitskaart en adres, communicatie@fabu.be voor raadpleging van jouw persoonsgegevens bij FABU Verzekeringen. Dezelfde e-mail stuur je naar eeklo@willemsverselder.be voor raadpleging van jouw persoonsgegevens bij groep Willems - Verselder.

De kredietgegevens en persoonsgegevens in het bezit van FABU Kredieten BV worden niet doorgegeven aan groep Willems - Versleder. Je kan deze eenvoudig opvragen, stuur een e-mail te sturen naar, met een kopij van je identiteitskaart en adres, communicatie@fabu.be voor raadpleging van jouw persoonsgegevens bij FABU Kredieten.


De immogegevens en persoonsgegevens in het bezit van Groep Willems - Verselder worden niet doorgegeven aan FABU Kredieten noch aan FABU Verzekeringen. Tenzij anders gevraagd. Je kan deze eenvoudig opvragen, stuur een e-mail naar immo@willemsverselder.be, met een kopij van je identiteitskaart en adres, voor raadpleging van jouw persoonsgegevens bij Immo Willems Verselder


bottom of page